On joitakin keinoja joiden kautta pikalainan kuukausierää pystyy pienentämään. Helpoin on yleensä ehdottomasti lainan maksuajan pidentäminen ja sitä kautta jakaminen sen maksaminen takaisin pienempiin eriin ja useampaan erään. Tämä nimittäin onnistuu hyvin helposti ja varsinkin jos olet valmis (https://seriffilaina.fi/lainaa-2000e-heti/) ottamaan luvataan niin maksuaikaa voi saada todella paljon jos niin haluaakoira

Pikalaina Nopeasti

Toinen vaihtoehto on etsiä halvempi laina ja se on myös hyvin pätevä keino. Tämä voi toimia hyvin jos toinen laina olisi ollut kallis, mutta ongelma tässä on se, että lainan hintaa voi saada alas vain tiettyyn rajaan asti. Tämän takia etu tässä voi jäädä pienemmäksi ja se rajoittuu alhaisemmaksi kuin maksuajan pidennyksen kanssa.

Viimeinen helpohko keino saada pikavippi pienellä kuukausierällä on ottaa pienempi laina. Kuitenkin tässä on sitten se ongelma, että usein se määrä mitä tarvitset rahaa on sidottu johonkin toiseen asiaan ja tämän takia ei ehkä ole mahdollista ottaa pienempää lainaa, vaikka siitä joitakin etuja olisi. Hyvin harva nimittäin ottaa isoja lainoja ihan huvikseen vaan lähes aina se on otettu tietyn tarpeen täyttämiseen. Tämän vuoksi tämä keino on ehkä vaikeimmin käytettävissä ja osaltaan kuvastaa sitä miksi lainan takaisinmaksuaika on lähes aina se seikka johon on kaikkein helpoin vaikuttaa.

Suuren pikavipin ottaminen ei aina ole hirveän järkevää ja osittain kannattaakin pohtia tarkkaan, että onko edes järkeä ottaa yli 500 euron pikalaina. Nimittäin ongelmana tässä niin isosti se et tää pikavipin korko on lähes aina huomattavasti suurempia korkeampi kuin vastaavan kokoisen lainan ottamalla toisessa muodossa. Tämän takia samantyylinen lainaa, mutta eri muodossa voi auttaa säästämään kymmeniä euroja nopeasti ilman, että tarvitsee pahemmin mitään tehdä sen eteen.

Niin vain sinä tulla tavallisen miksi ottaa lainaa netistä. Eikä ole ihan ilman syytä tullut tämä muutos. Suomalaiset tietävät nimittäin nykyään, että hän ei ole enää pakko mennä pankkiin asti ase halvat lainaa ottaa. Lainan voi hakea nykyään myös netistä kotoa ja ainoastaan mitä tarvitset tähän on nettiyhteyden ja kännykän tai tietokoneen. Lainoja netistä löytyy myös hyvin erilaisia ja olisi tarpeesi melkein ihan mikä tahansa niin jonkinlainen sopiva laina netistä on mahdollista löytää helposti.